cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Servicii cabinet stomatologic - PROTEZELE PARTIAL ACRILICE (PPA)

Reprezinta varianta cea mai ieftina dintre protezele partiale. In general sunt utiizate temporar pana cand protezele definitive sunt realizate pentru a impiedica migrarea dintilor; totusi multi pacienti le pastreaza pentru multi ani deoarece daca sunt bine intretinute arata la fel de bine ca si varianta deinitiva mai scumpa.

Materialul roz din care sunt realizate este o rasina acrilica si este la fel cu cel din care se realizeaza protezele totale. Principalul avantaj al acestor proteze este pretul. De asemenea noi dinti din plastic pot fi adaugati cu usurinta pe proteza in cazul in care pacientul pierde ulterior dintii naturali din diverse motive, astfel ca aspectul estetic este oarecum nemodificat. Acest tip de proteze se realizeaza chiar daca dinti restanti sufera de carie sau boala parodontala si au un prognostic rezervat.

O alta utilizare a acestui tip de proteza este protezarea imediata,adica PPA se realizeaza inainte de extractia dintilor compromisi si se insera in cavitatea bucala imediat postextractional asa incat pacientul sa nu ramana fara dinti nici macar o zi. Se utilizeaza in special cand dintii frontali sunt extrasi si pacientul trebuie sa se integreze social in cel mai scurt timp.

In ciuda acestor avantaje exista si numeroase dezavantaje:

schelet ppa
 

-sunt din plastic si datorita formei neregulate se rup frecvent, mai ales cele inferioare;
-PPA sunt mai putin stabile comparativ cu protezele scheletate;
-se cunosc cazuri de alergii la acest material;
-o data cu resorbtia osului alveolar, dintii falsi tind sa se deplaseze sub nivelul initial,necesitand frecvent rebazari si uneori chiar remontarea dintilor pe proteza;
- se mentin frecvent cu ajutorul crosetelor de sarma, care sunt vizibile pe dintii anteriori si in timp produc pierderea dintilor pe care se fixeaza datorita solicitarilor la insertia si dezinsertia din cavitatea bucala.


Afla mai multe despre:

news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro