cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Prezentare cazuri reale tratate de noi in clinica rezultate si modul de rezolvare.

Galerie cu imagini aspecte inainte si dupa tratament, un mod obiectiv de a evalua imbunatatirea adusa de tratamentele aplicate...sunt imagini reale, tratamentele sunt de mai multe tipuri : Protetice, Estetice, Chirurgicale, Ortodontice, Parodontale, pe Implante dentare , supra-protezari mobile si fixe etc...

Va invitam sa urmariti imaginile pe parcusul celor 3-4 pagini si explicatiile aferente pentru a putea evalua singuri calitatea actului medical prestat de noi in clinica.

Estetica dentara | Protetica | Implante si Chirurgie | Ortodontie | Parodontologie


inainte Obturatii fizionomice compozit fotopolimerizabil Filtek

inainte Se observa in imaginea din stanga recidiva de carie de sub obturatiile(plombele) vechi.Se inlocuiesc cu obturatii compozit Filtek; se observa normalizarea culorii si transluciditatea dentara.

inainte Pacientul solicita inchiderea diastemei (strungareata); se aplica brackets ceramici pe cei 4 incisivi si se inchide diastema in decurs de 4 saptamani. Incisivii laterali nanici se refac cu compozit de ultima generatie

inainte Aspectul estetic mult imbunatatit dupa inchiderea diastemei si redimensionarea incisivilor laterali

inainte Incisiv inferior fracturat; se reface cu compozit fata vestibula si marginea incizala

inainte Pacienta acuza dureri dentare la dulce, rece si cald. se constata prezenta a numeroase leziuni cuneiforme si a unei ocluzii cap-la-cap in zona frontala.

inainte Pacientei i se refac leziunile de abfractie cu compozit fotopolimerizabil Filtek si i se propune tratament ortodontic pentru rezolvarea ocluziei cap-cap, pe care pacienta il refuza.

inainte Aspectul final dupa refacerea tuturor leziunilor. Pacienta este extrem de multumita de aspectul estetic si de absenta durerilor la alimente reci, calde, dulci etc. se recomanda purtarea unei gutiere nocturne pentru bruxism.

inainte Multiple obturatii prost adaptate si infiltrate marginal in zona frontala; se face albire dentara, se schimba "plombele" vechi cu obturatii fizionomice compozite si se recontureaza marginile incizale pentru a da un aspcet mult imbunatatit zambetului.

inainte Abraziune dentara marcata pe fata palatinala a incisivilor si fractura marginilor incizale; se refac cu compozit fotopolimeriabil atat marginile incizale cat si fata palatinala..

Estetica dentara | Protetica | Implante si Chirurgie | Ortodontie | Parodontologie

 

 

news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro