cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Indicatii postextractionale

1. Mentineti timp de 30 de minute compresa sterila din tifon sub presiune, prin muscatura.Daca ulterior apar sangerari se consulta obligatoriu medicul pentru indicatii ulterioare.

2. Dupa indepartarea tampoanelor de protectie nu se va suge plaga alveolara, nici nu se va atinge cu limba, pentru a nu declansa o noua sangerare.

3. Pentru extractii mai laborioase, se aplica pe tegumentul fetei (pe obraz), la nivelul plagii, imediat dupa terminarea interventiei, comprese reci ce se vor mentine cateva ore.

4. Nu fumati.

5. Nu atingeti zona care a suferit extractia cu degetele sau limba.

6. Timp de o zi dupa extractie se va evita clatirea gurii (nici chiar cu musetel, apa de gura si in mod deosebit cu alcool), aceasta putandu-se efectua dupa 48 de ore, foarte bland, cu o solutie de 1/2 lingurita sare intr-un pahar cu apa calda.

7. Timp de 24 de ore se va evita consumarea de alimente lactate (branzeturi, iaurt, lapte etc.), alimente fierbinti si a celor de consistenta tare. Sunt indicate alimente semilichide, moi si multe lichide care se vor administra prin sorbire si nu prin folosirea paielor.

8. Igiena orala se va relua normal din a doua zi, evitand atingerea plagii cu periuta. Se utilizeaza periute de dinti de consistenta moale

9. Se administreaza medicamentele prescrise de catre medic pentru sedarea durerilor (ce pot aparea dupa trecerea efectului anesteziei) si a celor pentru evitarea unor eventuale infectii.

10. Pentru prevenirea unei sangerari suplimentare si a edematierii (umflarii) zonei se recomada in primele 24 de ore pozitionarea mai ridicata a capului in timpul somnului.


Afla mai multe despre:
news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro