cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Cum sa aleg corect o pasta de dinti ?

poza copil  

Multi dintre noi ne confruntam cu o problema cand trebuie sa ne alegem o pasta de dinti...

Dupa ce criterii trebuie aleasa ?

Care e mai buna ? Dece ?

Cum trebuie sa fie ?

1. In primul rand "pasta de dinti" ar trebui sa fie Gel, ca sa nu fie abraziva si sa zgarie, sa matuiasca smaltul in suprafata.

2. Sa nu contina demineralizanti cu "efecte de albire", foarte periculosi pentru smalt .

3. Sa nu contina particule abrazive care zgarie smaltul, cresc abraziunea, il macina ... insumat ne periem pe dinti minim de 2 ori pe zi timp de 5 min in 365 de zile pe an.

4. Sa aiba un gust cat mai discret pentru a nu provoca salivatia, care duce la spalarea si diluarea pastei de dinti. In primul minut de periere mai mult de 1/2 din pasta de dinti e scuipata odata cu salivatia abundenta declansata de substantele aromate si mentolate din ea.

5. Trebuie sa contina Fluor sub forma de diferite Fluoruri , cititi pe ambalaj ce contine.

6. Trebuie sa contina substante anti-bacteriene de tipul Clorhexidina , Listerina , atentie NU alcooli. Oricum nu pot oferii protectie 24/24 h , mai bine zis nici macar 6 h .

7. E bine sa alternam in folosirea pastei de dinti, fabricanti diferiti folosesc retete diferite si incrediente diferite, astfel ceea ce nu contine un tub poate va contine urmatorul, compensand.

Periutele de dinti sunt obiecte de igiena strict personale NU se imprumuta si NU se folosesc in comun. Ele pot transmite foarte usor boli ca hepatita B,C,D, HIV / SIDA, mononucleoza, virus Epstain/Bar, virus herpes tip I sau II , boli parodontale (paradontoza) , etc

Toate periutele indiferent de firma sau tip trebuie schimbate obligatoriu cand perii sunt indoiti neregulat si nu mai sunt paraleli intre ei ...sau la maxim 3 luni. Chiar si neutilizata odata desfacuta din ambalaj periuta se umple de bacterii, praf si alte impuritati.


Afla mai multe despre:

Fluorizarea la copii

Tratamentul cu fluor la femeia gravida

ProfyJet-AirFlow

 

news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro