cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Servicii cabinet stomatologic - PROTETICA

zambet  

Descoperirile stomatologiei moderne permit inlocuirea dintilor lipsa cu o larga varietate de coroane si punti dentare, pornind de la cele traditionale, integral metalice, pana la cele metalo-ceramice sau integral ceramice si culminand cu puntile agregate pe implante.

 

De ce trebuie inlocuit un dinte lipsa?

Intr-o cavitate bucala sanatoasa, functia masticatorie este echilibrata cata vreme dintii superiori au contacte normale cu dintii inferiori; datorita acestui echilibru nu apar modificari ale gingiilor si ale osului alveolar de sustinere. Pe de alta parte dintii nu-si modifica pozitia datorita contactelor ocluzale ferme si o igiena bucala buna este usor de mentinut.

tata si copil  

Acest echilibru natural este foarte usor distrus in momentul in care se pierde un dinte, deoarece:

-dintele antagonist poate sa migreze ( egresiune sau extruzie)
-creasta edentata(zona de unde s-a extras dintele) este expusa traumei generate de alimentele dure
-dintii limitanti bresei se inclina spre spatiul edentat
-dintii inclinati creeaza zone de impact alimentar si zone de retentivitate petru alimente unde pot aparea carii sau poate debuta boala parodontala.
-se produce resorbtia osului alveolar odata cu inclinarea si migrarea dintilor.

Pierderea dintilor este asociata de obicei cu dificultati masticatorii si cu pierderea increderii in sine. In general este bine ca dintii pierduti sa fie inlocuiti cu lucrari fixe sau mobile cat mai curand, pentru fiecare pacient  existand mai multe optiuni in funtie de numarul de dinti pierduti, locul de unde au fost extrasi, varsta si posibilitati materiale.


Afla mai multe despre:
news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro