cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Servicii cabinet stomatologic - Lucrarile Protetice Mobile

Protezele Totale

Reprezinta modalitatea traditionala si cea mai ieftina de a inlocui dintii lipsa. Protezele totale („placile”) simuleaza aspectul natural al dintilor si gingiilor si servesc la masticatie. Cele mai nulte proteze totale sunt realizate din rasini acrilice si materiale compozite. In general pacientul poate alege una din varientele:

- proteze total acrilice traditionale;
- proteze totale acrilice cu baza de metal pentru a le intari;
- proteze flexibile (Valplast)
- proteze flexibile (Valplast) cu armatura metalica.

  zambet

Protezele totale se pot fixa si cu ajutorul implantelor.  => vezi implantele

Exista 2 tipuri de proteze acrilice:

- protezele totale acrilice care inlocuiesc toti dintii si gingia

- protezele partiale acrilice care inlocuiesc unul sau mai multi dinti cand exista dinti inca sanatosi pe arcada.

Majoritatea pacientilor cu proteze totale acrilice sunt pacienti in varsta care si-au pierdut toti dintii, pe cand purtatorii de proteze partiale acrilice in general sufera de boala parodontala sau au pierdut dintii datorita unor accidente, ceea ce se insoteste de defecte osoase. Toti pacientii tratati cu proteze acrilice beneficiaza de imbuntatirea functiei masticatorii, de o fonatie mai buna, de o igienizare mai usoara si de nu in ultimul rand de imbunatatirea aspectului estetic.

Protezele acrilice sunt realizate pentru fiecare pacient in parte, respectand particularitatile anatomice ale cavitatii bucale. Initial sunt resimtite ca un obiect strain oricat de bine realizate ar fi; ulterior, dupa o scurta perioada de adaptare majoritatea persoanelor nu le mai realizeaza prezenta in cavitatea bucala.

Controalele periodice la dentist sunt benefice pentru ca medicul sa poata sesiza schimbarile ce apar in cavitatea bucala. Daca dintii restanti se inclina sau daca daca forma osului se schimba in timp o noua proteza ar putea fi necesara.


Afla mai multe despre:
news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro