cabinet_background
Implante dentare Aparate dentare ortodontice Zirconiu Extractii Chirurgie orala Proteze Coroane Punti

Pentru urgente si programari: 0762.202.202
horiz home horiz echipa horiz aparatura horiz tarife horiz referinte horiz horiz
horiz
background

Servicii cabinet stomatologic - Protezarea pe implante

implante  

Solutia cea mai biologica de inlocuire a dintilor lipsa o reprezinta implantele dentare. Un implant dentar este un mic surub din titan care inlocuieste portiunea radiculara a dintelui natural. Surubul se insera in osul alveolar cu anestezie si apoi este lasat pe loc pentru a se integra o perioada de timp ce difera de la un pacient la altul in functie de densitatea osoasa a fiecaruia. Cand integrarea s-a realizat, deasupra surubului se realizeaza un dinte artificial.

Implantele dentare pot inlocui unul sau mai multi dinti lipsa. In cazul pacientilor edentati total, implantele se pot utiliza pentru a fixa protezele mobile de osul subiacent.

In mod evident tratamentul cu implante are avantaje nete fata de tratamentul clasic, cum ar fi aspectul estetic, forta de masticatie, protejarea dintilor restanti si a osului alveolar. Singurul dezavantaj este costul ridicat si faptul ca tratamentul se intinde pe parcursul a cateva luni.


Afla mai multe despre:

 

 

news news
Cabinet stomatologic Artex Dental este una din cele mai moderne clinici din Bucuresti;
Programul nostru este de la ora 10:00 la ora 20:00, existand in permanenta in afara acestui program numarul de telefon 0762.202.202 pentru programari si urgente.

Oferim o gama larga de tratamente stomatologice simple si complexe:

Implante dentare, Aparate dentare fixe si mobile pentru copii si adulti, Lucrari protetice fixe (punti, coroane) Coroane din Zirconiu,Proteze mobile acrilice clasice, scheletate sau cu sisteme speciale de ancorare;

Cabinet stomatologic Artex Dental realizeaza o gama larga de operatii chirurgicale complexe cu remodelare sau aditie de os, sinus lift, regularizari osoase, Parodontologie, Estetica si Cosmetica Dentara, Tratamente de Albire dentara, Tratamente de canal, Obturatii pentru carii si reconstituiri de bonturi protetice, Servicii stomatologice pentru copii, Profilaxie, Radiologie dentara de ultima generatie.

Mobil: 0762.202.202
Tel/Fax: 021.224.74.44
artexdental@yahoo.com

Strada Radu Boiangiu Nr. 8, Bl.38, Sc. C, Ap. 90, Parter Sector 1, Bucuresti

Orar de Lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Pentru locatia cabinetului stomatologic click AICI
 
 
© Copyright ArteX Dental 2008-2012 Implanturi dentare  |   Aparate dentare |  Albirea dintilor |  Detartraj cu ultrasunete |  Protetica |  Contact |  Site map
cabinet_background cabinet_background2 cabinet_background3
MedicinaServicii medicale Seo si development by adsDesign.ro